Politica de Confidențialitate

Introducere

Bine ați venit pe site-ul www.selin.ro. Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal. Această Politică de Confidențialitate explică ce tipuri de informații colectăm, cum le folosim și cum le protejăm.

Colectarea datelor

Colectăm date cu caracter personal doar atunci când acestea sunt furnizate voluntar de către utilizatori. Aceste date pot include, dar nu se limitează la, nume, adresă de e-mail, număr de telefon și alte informații personale.

Utilizarea datelor

Folosim datele colectate pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru și pentru a vă oferi servicii mai bune. Nu vindem sau împărtășim datele dvs. cu caracter personal cu terțe părți.

Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal. Implementăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a proteja datele dvs. de accesul neautorizat, utilizarea necorespunzătoare sau divulgarea acestora.

Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dvs. cu caracter personal. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@selin.ro.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină și, dacă este cazul, vă vom notifica prin e-mail.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@selin.ro.